Archive for January 17th, 2016

ლოგო

პურის ისტორიული მნიშვნელობა და საქართველოს როლი

პაატა კოღუაშვილი, სსმმა აკადემიკოსი დემურ ბახტაძე, პროფესორი პურეულ მარცვლეულს მიეკუთვნება – ხორბალი, ჭვავი, შვრია, ქერი და სიმინდი. ეს მარცვლეული კულტურები ბუნებაში ველური სახით არ არსებობს. მიიჩნევენ, რომ ისინი წარმოშობილი უნდა იყვნენ 10-15 სახის სხვადახვა მცენარისაგან, რომელთა უმრავლესობა სადღეისოთ გადაშენებულია. ატლანტოლოგები ვარაუდობენ, რომ ადამიანის მიერ ამ კულტურების გამოყვანა უნდა მომხდარიყო წარღვნამდე დიდი ხნით ადრე მითიურ “ატლანტიდაზე”. [...]

Powered by WordPress